1 Μπούτι γαλοπούλας χωρίς κόκκαλο 800 γρ. περίπου
Υλικά της γέμισης
Υλικά για την μαρινάτα
Προετοιμασία
Σε βαθύ σκεύος προσθέτουμε υλικά της γέμισης εκτός από τις φέτες του μήλου. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι το μείγμα να είναι ομοιόμορφο . Σε μικρό σκεύος ανακατεύουμε με αβγοδάρτη (σύρμα) δυνατά τα υλικά της μαρινάτας μέχρι να ομογενοποιηθούν. Απλώνουμε το μπούτι της γαλοπούλας στον πάγκο και κάνουμε επάλειψη στην επιφάνειες του με την μαρινάτα. Γεμίζουμε με την γέμιση και τοποθετούμε σε σειρά τις φέτες του μήλου. Τυλίγουμε με προσοχή και ή δένουμε με σπάγκο ή περνάμε σε δίχτυ. Κάνουμε επάλειψη με την υπόλοιπη μαρινάτα και τοποθετούμε σε δίσκο. Το ρολό ψήνεται σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50-60 λεπτά σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο. Τα τελευταία 10 λεπτά το αφαιρούμε για να ροδοκοκκινήσει.