1 Μπούτι γαλοπούλας χωρίς κόκκαλο 800 γρ. περίπου
Υλικά της γέμισης
Υλικά για την μαρινάτα
Προετοιμασία
Σε βαθύ σκεύος προσθέτουμε υλικά της γέμισης εκτός από τις φέτες του μήλου. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι το μείγμα να είναι ομοιόμορφο . Σε μικρό σκεύος ανακατεύουμε με αβγοδάρτη (σύρμα) δυνατά τα υλικά της μαρινάτας μέχρι να ομογενοποιηθούν. Απλώνουμε το μπούτι της γαλοπούλας στον πάγκο και κάνουμε επάλειψη στην επιφάνειες του με την μαρινάτα. Γεμίζουμε με την γέμιση και τοποθετούμε σε σειρά τις φέτες του μήλου. Τυλίγουμε με προσοχή και ή δένουμε με σπάγκο ή περνάμε σε δίχτυ. Κάνουμε επάλειψη με την υπόλοιπη μαρινάτα και τοποθετούμε σε δίσκο. Το ρολό ψήνεται σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 50-60 λεπτά σκεπασμένο με αλουμινόχαρτο. Τα τελευταία 10 λεπτά το αφαιρούμε για να ροδοκοκκινήσει.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.