Υλικά
Προετοιμασία
Αλατοπιπερώνουμε τα μπουτάκια, και τα αλευρώνουμε.Σε φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το μισό ελαιόλαδο και το αφήνουμε να κάψει.Σοτάρουμε το κοτόπουλο και το ροδίζουμε από όλες τις πλευρές. Το αφαιρούμε και το κρατάμε ζεστό, προσθέτουμε το κρεμμύδι και μόλις μαραθεί ,ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και την μισή ποσότητα του σκόρδου.Ξαναβάζουμε το κοτόπουλο στη κατσαρόλα, σβήνουμε με το κρασί αφήνουμε να βράσει για 2 λεπτά και προσθέτουμε 1 φλιτζάνι ζεστό νερό.Χαμηλώνουμε την φωτιά και σιγοβράζουμε για 30-40 λεπτά περίπου(μέχρι να μαλακώσει το κρέας).Προσθέτουμε το υπόλοιπο σκόρδο το ξύδι και το μαΪντανό. Διορθώνουμε σε αλάτι και σκορπίζουμε μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά περίπου.Σερβίρουμε το σοφρίτο σκορπίζοντας λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και με ρύζι πιλάφι περιχυμμένο με την σάλτσα του