Υλικά
Προετοιμασία
Σε βαθύ σκεύος προσθέτουμε το ελαιόλαδο να κάψει. Τσιγαρίζουμε τα κομμάτια από το μοσχαράκι. Μόλις σοταριστούν τα βγάζουμε και τα τοποθετούμε στην γάστρα.Στο ίδιο σκεύος σοτάρουμε τα λαχανικά και σβήνουμε με το κρασί και το βαλσάμικο.Προσθέτουμε τούς κύβους βοδινού αραιωμένους σε 1 φλυτζάνι ζεστό νερό.Διορθώνουμε σε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε να πάρουν μία βράση και τα προσθέτουμε στην γάστρα με το κρέας. Τοποθετούμε τη γάστρα σκεπασμένη στο φούρνο στο κάτω μέρος της σχάρας και ψήνουμε για 2 1/2 ώρες περίπου.Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας και τα λαχανικά περιχυμένα με την σάλτσα από το κρέας. Ο Chef συμβουλεύει. Αν δεν έχετε γάστρα μία καλή λύση είναι ένα ταψί με καπάκι ή καλύψτε το με αλουμινόχαρτο πολύ καλά καθ΄όλη τη διάρκεια του ψησίματος.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.