Υλικά
Προετοιμασία
Αλατοπιπερώνουμε ελαφρά το κρέας, το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι και το ροδίζουμε στο ελαιόλαδο. Ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια, αλάτι, πιπέρι και το σκόρδο. Τα σοτάρουμε μαζί μερικά λεπτά. Κόβουμε τις ντομάτες σε μικρά κομμάτια και τις ρίχνουμε στο κρέας. Προσθέτουμε το κρασί, 1 φλιτζάνι ζεστό νερό, το ψιλοκομμένο σέλινο, το μαϊντανό, τα καρότα και το φύλλο δάφνης. Αφήνουμε να σιγοψηθούν 1 1/2 ώρα περίπου(μέχρι να μαλακώσει το κρέας). Σερβίρουμε με ταλιατέλες και σαλάτα εποχής. Ο Chef συμβουλεύει:Το μοσχαρίσιο κότσι, είναι ένα από τα πολύ τρυφερα και γευστικά μέρη του ζώου, και απο τα πλέον κατάλληλα για φαγητά κατσαρόλας.