Υλικά
Προετοιμασία
Προσθέτουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι, και σε σιγανή φωτιά σοτάρουμε τα κομμάτια του λουκάνικου για 4-5 λεπτά (μέχρι να ροδίσουν). Αφαιρούμε τα λουκάνικα και ρίχνουμε τα πράσα μαζί με τη μπύρα. Σκεπάζουμε και σιγοψήνουμε για 10 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Προσθέτουμε ξανά τα λουκάνικα στο τηγάνι, αλατοπιπερώνουμε και σιγοψήνουμε για 7-8 λεπτά. Τέλος προσθέτουμε το θυμάρι, σκορπίζουμε τη τριμμένη φετα και βράζουμε για 3-4 λεπτά ακόμα. Σερβίρουμε με τηγανητές πατάτες.