Υλικά
Προετοιμασία
Σε αντικολλητικό τηγάνι με την μισή ποσότητα του βουτύρου σοτάρουμε τμηματικά τα φιλετίνια της γαλοπούλας.Τα αφαιρούμε από το τηγάνι και τα κρατάμε ζεστά. Σοτάρουμε το καπνιστό χοιρομέρι και τις φέτες κρεμμυδιού με το υπόλοιπο βούτυρο και το φύλλο δάφνης μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε τα φιλετίνια και σβήνουμε με το κρασί. Διαλύουμε τον κύβο λαχανικών σε μισό φλυτζάνι ζεστό νερό και το προσθέτουμε στη σάλτσα. Βράζουμε μέχρι να μειωθούν στο μισό τα υγρά. Προσθέτουμε τις ρώγες του σταφυλιού, δυναμώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για άλλα 3-4 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς και με προσοχή.Διορθώνουμε σε αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.