Υλικά
Προετοιμασία
Σε αντικολλητικό τηγάνι με την μισή ποσότητα του βουτύρου σοτάρουμε τμηματικά τα φιλετίνια της γαλοπούλας.Τα αφαιρούμε από το τηγάνι και τα κρατάμε ζεστά. Σοτάρουμε το καπνιστό χοιρομέρι και τις φέτες κρεμμυδιού με το υπόλοιπο βούτυρο και το φύλλο δάφνης μέχρι να μαραθούν. Προσθέτουμε τα φιλετίνια και σβήνουμε με το κρασί. Διαλύουμε τον κύβο λαχανικών σε μισό φλυτζάνι ζεστό νερό και το προσθέτουμε στη σάλτσα. Βράζουμε μέχρι να μειωθούν στο μισό τα υγρά. Προσθέτουμε τις ρώγες του σταφυλιού, δυναμώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για άλλα 3-4 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς και με προσοχή.Διορθώνουμε σε αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.