Υλικά
Για το αυγολέμονο
Προετοιμασία
Σε φαρδιά κατσαρόλα προσθέτουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τους κύβους του χοιρινού σε δυνατή φωτιά, για 5 λεπτά περίπου (μέχρι να ροδίσουν). Τους βγάζουμε από τη κατσαρόλα και τους κρατάμε ζεστούς. Προσθέτουμε στο ίδιο σκεύος τα πράσα, το σέλερι και αλατοπιπερώνουμε. Τα σοτάρουμε για 7- 10 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς, σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το κρέας. Ρίχνουμε 3 φλιτζ. Τσαγιού περίπου ζεστό νερό και αλατοπιπερώνουμε. Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια θερμοκρασία και μαγειρεύουμε ώσπου να μαλακώσει το κρέας . Τα τελευταία λεπτά του μαγειρέματος, σε ένα μούλτι χτυπάμε τα αυγά για να αφρατέψουν. Προσθέτουμε το χυμό, το ξύσμα λεμονιού, το κόρν φλάουρ, και σταδιακά 1 φλυτζάνι από το ζωμό της κατσαρόλας συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Μόλις το μείγμα γίνει κρεμώδες, το αδειάζουμε με προσοχή στην κατσαρόλα, σβήνουμε τη φωτιά και ανακινούμε το σκεύος να πάει το αυγολέμονο παντού. Σερβίρουμε αμέσως με τυρί φέτα.