Υλικά
Προετοιμασία
Μουσκεύουμε τα φασόλια σε βαθύ σκεύος με μπόλικο νερό για ένα βράδυ. Την επόμενη ημέρα, τα πλένουμε καλά, τα στραγγίζουμε και τα τοποθετούμε σε μια κατσαρόλα με 1,2 λίτρα νερό. Μόλις βράσει, ρίχνουμε τα ξερά και τα φρέσκα κρεμμύδια,το κρέας, τη δάφνη, το κύμινο και το σκόρδο. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 45 λεπτά περίπου. Βάζουμε σε ένα μπολ τη σάλτσα τομάτας, την γλυκιά πάπρικα, μια κουταλιά ζάχαρη και το ξύδι. Ανακατεύουμε με πολύ προσοχή και ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα με τα φασόλια και το κρέας. Προσθέτουμε αλάτι και καυτερή πάπρικα, (κατά προτίμηση) και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλη μισή ώρα. Συνοδεύουμε με βραστές πατάτες ή ρύζι, και πολίτικη λαχανοσαλάτα.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.