Χονδρική

Το κρεοπωλείο Ζυγός από το 1984, σας δίνει την δυνατότητα να παραλάβετε στην πόρτα σας τα προϊόντα που έχετε επιλέξει. Υπάρχει η δυνατότητα κοπής, & μεριδοποίησης των κρεάτων μας σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Κατόπιν συνεννόησης με τον  Βαγγέλη Λύκο στο κρεοπωλείο μας έχουμε την δυνατότητα να δημιουργήσουμε κοπές της απολύτου αρεσκείας σας. Αναλαμβάνουμε την αποστολή των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα, με συνεργαζόμενα πρακτορεία ψυγεία συντήρησης – κατάψυξης.

Έχοντας συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια με πολλά εστιατόρια, είμαστε στην διάθεσή σας, έχοντας την γνώση και την εμπειρία να ανταπεξέλθουμε με απόλυτη επιτυχία στις απαιτήσεις σας! Στο κρεοπωλείο μας είμαστε δίπλα σας να ακούσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε το κατάλληλο κομμάτι κρέατος για να έχετε ένα τέλειο γευστικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με το σωστό food cost.

Τα προϊόντα που σας παραδίδουμε, τα συσκευάζουμε σε κενό αέρος (Vacum), διατηρώντας την σωστή αλυσίδα ψύξης μέχρι την παράδοση, στην πόρτα σας. Όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από τις απαιτούμενες υγειονομικές προδιαγραφές.

Κατηγορίες που εξυπηρετούμε:
Εστιατόρια, Catering, Σκάφη αναψυχής, Ξενοδοχεία, Σουβλατζίδικα, Παιδικούς σταθμούς

Οι Πελάτες Μας

Παραγγελία