Η Ιστορία Μας

Μαζί σας από το 1984!

Ποιότητα από γενιά σε γενιά...Το κρεοπωλείο Ζυγός, ιδρύεται το 1984 από τον κ. Νικόλαο Λύκο και από τότε μέχρι σήμερα προσφέρουμε τα προϊόντα μας με έδρα τον Πειραιά.

Σκοπός του κρεοπωλείου μας από το ξεκίνημά μας μέχρι και σήμερα είναι η αναζήτηση και η προσφορά ποιοτικών, ελληνικών και φρέσκων κρεάτων από μικρές οικογενιακές φάρμες για τους πελάτες μας.
 Το 2008 το κρεοπωλείο αναλαμβάνει ο γιος του κ. Νίκου, κ. Βαγγέλης Λύκος. Ο κ. Βαγγέλης βρισκόταν ήδη από πολύ μικρή ηλικία στο πλευρό του πατέρα του, μαθαίνοντας από εκείνον όλα τα μυστικά για το κρέας αλλά και τις ιδιαιτερότητες του. Το καλοκαίρι του 2016 αποφασίζει να ανακαινίσει πλήρως το κρεοπωλείο μετατρέποντάς το σε ένα κρεοπωλείο που πληροί τα πρότυπα Γαλλικής μπουτίκ.

Σήμερα στον Ζυγό, πρωτοπορούμε και εξελισσόμαστε παρακολουθώντας και διαμορφώνοντας τις νέες διατροφικές τάσεις φροντίζοντας να ενημερωνόμαστε συνεχώς για οτιδήποτε νέο υπάρχει στον χώρο του κρέατος, θέλοντας πάντα, όχι μόνο να καλύπτουμε αλλά και να ξεπερνάμε τις προσδοκίες των πελατών μας.

Ποιότητα που βραβεύεται!

Παραγγελία