Για τη λεμονάτη σάλτσα
Προετοιμασία
Κόβουμε το φιλέτο του κοτόπουλου σε λεπτές λωρίδες. Βάζουμε σε ένα μπολ το κομμένο κοτόπουλο, τη σος σόγιας, το λευκό βαλσάμικο, το σκόρδο και ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε με μεμβράνη τροφίμων και αφήνουμε να μαριναριστεί μέσα στο ψυγείο τουλάχιστον 30 λεπτά. Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα φιλετάκια του κοτόπουλου, και μετά από λίγο και τις πιπεριές. Προσθέτουμε το χυμό με το ξύσμα λεμονιού, το σησαμέλαιο, το μέλι. το αλάτι, και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά και να δημιουργηθεί μια πηχτή σάλτσα. Γαρνίρουμε με το κόλιανδρο ή το μαϊντανό και σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι ή τζασμίν.