Για τη λεμονάτη σάλτσα
Προετοιμασία
Κόβουμε το φιλέτο του κοτόπουλου σε λεπτές λωρίδες. Βάζουμε σε ένα μπολ το κομμένο κοτόπουλο, τη σος σόγιας, το λευκό βαλσάμικο, το σκόρδο και ανακατεύουμε καλά. Σκεπάζουμε με μεμβράνη τροφίμων και αφήνουμε να μαριναριστεί μέσα στο ψυγείο τουλάχιστον 30 λεπτά. Ζεσταίνουμε το λάδι και τηγανίζουμε τα φιλετάκια του κοτόπουλου, και μετά από λίγο και τις πιπεριές. Προσθέτουμε το χυμό με το ξύσμα λεμονιού, το σησαμέλαιο, το μέλι. το αλάτι, και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά και να δημιουργηθεί μια πηχτή σάλτσα. Γαρνίρουμε με το κόλιανδρο ή το μαϊντανό και σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι ή τζασμίν.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.