Υλικά
Προετοιμασία
Σε βαθύ σκεύος προσθέτουμε το ελαιόλαδο να κάψει. Τσιγαρίζουμε τα κομμάτια από το μοσχαράκι. Μόλις σοταριστούν τα βγάζουμε και τα τοποθετούμε στην γάστρα.Στο ίδιο σκεύος σοτάρουμε τα λαχανικά και σβήνουμε με το κρασί και το βαλσάμικο.Προσθέτουμε τούς κύβους βοδινού και μισό φλυτζάνι ζεστό νερό.Διορθώνουμε σε αλάτι και πιπέρι. Αφήνουμε να πάρουν μία βράση και τα προσθέτουμε στην γάστρα με το κρέας. Τοποθετούμε τη γάστρα σκεπασμένη στο φούρνο στο κάτω μέρος της σχάρας και ψήνουμε για 2 1/2 ώρες περίπου.Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας και τα λαχανικά περιχυμένα με την σάλτσα από το κρέας. Αν δεν έχετε γάστρα μία καλή λύση είναι ένα ταψί με καπάκι ή καλύψτε το με αλουμινόχαρτο πολύ καλά καθ΄όλη τη διάρκεια του ψησίματος.