Κόβουμε κιμά από διαλεχτά κομμάτια ολόφρεσκου μοσχαριού τον ανακατεύουμε με αρωματικά μπαχαρικά, φρυγανιά και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, προσθέτουμε κεφαλοτύρι Κρήτης και καπνιστό μπεικόν Σπάρτης, και σας το προσφέρουμε για να το γευτείτε.
Οδηγίες για το μαγείρεμα :
Ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.
Βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 5 με 7
λεπτά και κόβουμε σε φέτες.
Σερβίρουμε με πουρέ αρωματισμένο με φρέσκο βούτυρο ή ρύζι πιλάφι περιχυμένα με σάλτσα τομάτας.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.