Κόβουμε κιμά από διαλεχτά κομμάτια ολόφρεσκου μοσχαριού τον ανακατεύουμε με αρωματικά μπαχαρικά, φρυγανιά και εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, προσθέτουμε κεφαλοτύρι Κρήτης και καπνιστό μπεικόν Σπάρτης, και σας το προσφέρουμε για να το γευτείτε.
Οδηγίες για το μαγείρεμα :
Ψήνουμε σε προ θερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 1 ώρα περίπου.
Βγάζουμε από τον φούρνο και αφήνουμε να ξεκουραστεί για 5 με 7
λεπτά και κόβουμε σε φέτες.
Σερβίρουμε με πουρέ αρωματισμένο με φρέσκο βούτυρο ή ρύζι πιλάφι περιχυμένα με σάλτσα τομάτας.