Ένα πιάτο που δεν λείπει ποτέ από τις γιορτές και τα μεγάλα και σημαντικά για την οικογένεια τραπέζια.
Τρυφερά χοιρινά κότσια διαλεγμένα ένα – ένα και μαριναρισμένα σε μπύρα και αρωματικά μυρωδικά.
Οδηγίες για το μαγείρεμα
Για να τα απολαύσουμε τυλίγουμε το κάθε ένα σε διπλή λαδόκολλα (τυλίγουμε 2 φορές),
και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για την πρώτη μισή ώρα στούς 200 βαθμούς και μετά για 2,5 ώρες στούς 160 βαθμούς.
Εάν θέλουμε να αποκτήσουν κρούστα τα τελευταία 15 λεπτά ανοίγουμε την λαδόκολλα και τα αφήνουμε να ψηθούν ανοικτά.
Μπορούμε να προθέσουμε διάφορα κομμένα λαχανικά,(πατάτες,καρότα.πιπεριές,κολοκυθάκια,κλπ) ανακατεμμένα με λίγο ελαιόλαδο μουστάρδα 1-2 κομμένες σκελίδες σκόρδου αλατάκι πιπεράκι και να τα ψήσουμε μαζί.
Τα σερβίρουμε με μια καλή μουστάρδα και ρύζι πιλάφι με λίγες μαύρες σταφίδες.