Ένας μοναδικός μεζές για το τραπέζι σας!
Ψιλοκομμένο τρυφερό κρέας µοσχάρι κιλότο, λαιµό χοιρινό και αρνί µπούτι, μαριναρισμένο με pesto λιαστής τοµάτας, γραβιέρα Κρήτης σε κύβους, πιπεριές πολύχρωµες τυλιγμένο σε σκέπη αρνίσια θα σας ενθουσιάσει!
Οδηγίες για το μαγείρεμα :
Τοποθετούµε το Γκιούλµπασι σε αντικολλητικό ταψάκι µε λίγο λευκό κρασί και ψήνουµε σκεπασµένο για 1 ώρα και 30 λεπτά στους 170ºC.
Ξεσκεπάζουµε και ψήνουµε για άλλα 10 -15 λεπτά μέχρι να να καραµελώσει.