Διαλεχτό χοιρινό κρέας παρέα με πολύχρωμμες πιπεριές, κύβους από κεφαλοτύρι Κρήτης λουσμένα με ξανθιά μπύρα και κλεισμένα σε σακούλα ψησίματος για να μην φύγει τίποτα από την γεύση και το άρωμά τους.
Οδηγίες για το μαγείρεμα :
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στούς 170 με 180 βαθμούς για 2 ώρες περίπου.
Σερβίρουμε με σπυρωτό ρύζι και την σαλτσούλα από τα υγρά της σακούλας τα οποία έχουμε δέσει με 1 κοφτή κουταλιά της σούπας κόρν φλάουρ αραιωμένο σε λίγο νεράκι.
Ταιριάζει επίσης με πατάτες τηγανητές αρωματισμένες με τριμμένη ρίγανη και χωριάτικη σαλάτα.