Υλικά
Προετοιμασία
Αλατοπιπερώνουμε τα σκαλοπίνια και τα αλευρώνουμε. Σε αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουμε το βούτηρο, ρίχνουμε το θυμάρι και σοτάρουμε τμηματικά τα σκαλοπίνια μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κονιάκ και αφήνουμε να βράσουν για 2 λεπτά.Αφαιρούμε τα σκαλοπίνια και τα κρατάμε ζεστά. Στο ίδιο σκεύος προσθέτουμε το τυρί κρέμα, τη μουστάρδα και τη κρέμα γάλακτος. Διορθώνουμε σε αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει μία δεμένη σάλτσα χωρίς όμως να βράσει. Προσθέτουμε τα σκαλοπίνια και αφήνουμε 1-2 λεπτά να ζεσταθούν. Τα σερβίρουμε περιχυμένα με τη σάλτσα τους και διακοσμούμε αν θέλουμε με φύλλα από φρέσκο θυμάρι.