

Προετοιμασία
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας μαζί με τα λαχανικά και τα πασπαλίζουμε με το αλεύρι.Σε μεγάλη κατσαρόλα προσθέτουμε το κρέας και το σοτάρουμε. Αφαιρούμε το κρέας και το κρατάμε ζεστό. Στην ίδια κατσαρόλα προσθέτουμε τα υπόλοιπα λαχανικά εκτός απο το σέλερι, και τα σοτάρουμε.Σβήνουμε με το κρασί και μεταφέρουμε το φαγητό στην γάστρα.Προσθέτουμε 2 φλυτζάνια ζεστό νερό στο οποίο έχουμε αραιώσει τον ζωμό σε κύβους.Σκεπάζουμε την γάστρα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμους για 1 ώρα και 40 λεπτά.10 λεπτά πρίν τελειώσει το ψήσιμο, σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με λίγα υγρά από την γάστρα μέχρι να φτιάξουμε ένα κρεμώδες μίγμα. Προσθέτουμε το μαιντανό και το σέλερι,δοκιμάζουμε σε αλάτι και πιπέρι και το περιχύνουμε πάνω στο κρέας. Κουνάμε με προσοχή την γάστρα για να πάει παντού η σάλτσα, την βάζουμε ξανά στο φούρνο και ψήνουμε για τα τελευταία 10 λεπτά χωρίς το καπάκι.