Υλικά
Προετοιμασία
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το αλευρώνουμε.Σε κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Αφαιρούμε το κρέας και το κρατάμε ζεστό.Στο ίδιο σκεύος σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σέλερι και τα καρότα, αφού προσθέσουμε λίγο ακόμα ελαιόλαδο. Σβήνουμε με το κρασί, βάζουμε το κρέας, ένα φλυτζάνι ζεστό νερό, τη μουστάρδα, τη κάππαρη και το ξύσμα λεμονιού. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 50 λεπτά. Ανακατεύουμε τακτικά για να μην κολλήσει και αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό.Μόλις ετοιμαστεί βράσουμε τις παπαρδέλες, τις στραγγίζουμε και τις ρίχνουμε στη κατσαρόλα με το κρέας, ανακατεύουμε απαλά για να τραβήξουν τη σάλτσα. Σερβίρουμε με μπόλικο τριμμένο κεφαλοτύρι.