Υλικά
Προετοιμασία
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το αλευρώνουμε.Σε κατσαρόλα με λίγο ελαιόλαδο σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος μέχρι να ροδίσουν από όλες τις πλευρές. Αφαιρούμε το κρέας και το κρατάμε ζεστό.Στο ίδιο σκεύος σοτάρουμε το κρεμμύδι, το σέλερι και τα καρότα, αφού προσθέσουμε λίγο ακόμα ελαιόλαδο. Σβήνουμε με το κρασί, βάζουμε το κρέας, ένα φλυτζάνι ζεστό νερό, τη μουστάρδα, τη κάππαρη και το ξύσμα λεμονιού. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 50 λεπτά. Ανακατεύουμε τακτικά για να μην κολλήσει και αν χρειαστεί, προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό.Μόλις ετοιμαστεί βράσουμε τις παπαρδέλες, τις στραγγίζουμε και τις ρίχνουμε στη κατσαρόλα με το κρέας, ανακατεύουμε απαλά για να τραβήξουν τη σάλτσα. Σερβίρουμε με μπόλικο τριμμένο κεφαλοτύρι.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.