

Καθημερινά διαλέγουμε φιλέτο στήθος από ολόφρεσκα κοτόπουλα, τα κόβουμε μπουκίτσες, και τα μαρινάρουμε με εξαιρετικά μπαχαρικά.
Οδηγίες για το μαγείρεμα :
Ένα πανεύκολο πιάτο γεμάτο γεύση και αρώματα!
Απλά τηγανίζουμε τα κομματάκια του κοτόπουλου σε δυνατή φωτιά και σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι μέχρι να ροδίσουν.
Στην συνέχεια εάν θέλουμε προτού τα βγάλουμε από την φωτιά σβήνουμε με μισό ποτήρι λευκό κρασί.
Αφήνουμε να λιγοστέψουν τα υγρά και να δημιουργηθεί μια ωραία σάλτσα.
Μπορούμε επίσης να ψήσουμε την τηγανιά μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά περίπου.
Σερβίρουμε με ρύζι σπυρωτό ή μπασμάτι και φρέσκια πράσινη σαλάτα με τομματίνια και αγγουράκι σε κύβους.