Επιλέγουμε τον λαιμό που είναι το πιο μαλακό και νόστιμο χοιρινό κρέας, το κόβουμε σε κομματάκια και το μαρινάρουμε με βότανα και ελαιόλαδο για να ετοιμάσουμε την τηγανιά μας.
Οδηγίες για το μαγείρεμα :
Ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο με πεντανόστιμα ζουμερά κομματάκια χοιρινού που λιώνουν στο στόμα.
Απλά τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά και σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.
Εάν θέλουμε προτού τα βγάλουμε απο την φωτιά σβήνουμε με μισό ποτήρι λευκό κρασί.
Αφήνουμε να λιγοστέψουν τα υγρά και να δημιουργηθεί μια ωραία σάλτσα.
Μπορούμε επίσης να ψήσουμε την τηγανιά μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 με 40 λεπτά περίπου.
Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας, ρύζι σπυρωτό ή πατάτες τηγανιτές και φρέσκια σγουρή σαλάτα, κύβους απο τομάτα,ρίγανη τριμμένη, σπασμένη κριθαροκουλούρα και ντρέσινγκ μπαλσάμικο.