Επιλέγουμε τον λαιμό που είναι το πιο μαλακό και νόστιμο χοιρινό κρέας, το κόβουμε σε κομματάκια και το μαρινάρουμε με βότανα και ελαιόλαδο για να ετοιμάσουμε την τηγανιά μας.
Οδηγίες για το μαγείρεμα :
Ένα εύκολο και γρήγορο πιάτο με πεντανόστιμα ζουμερά κομματάκια χοιρινού που λιώνουν στο στόμα.
Απλά τα τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά και σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο μέχρι να ροδίσουν.
Εάν θέλουμε προτού τα βγάλουμε απο την φωτιά σβήνουμε με μισό ποτήρι λευκό κρασί.
Αφήνουμε να λιγοστέψουν τα υγρά και να δημιουργηθεί μια ωραία σάλτσα.
Μπορούμε επίσης να ψήσουμε την τηγανιά μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 30 με 40 λεπτά περίπου.
Σερβίρουμε με πουρέ πατάτας, ρύζι σπυρωτό ή πατάτες τηγανιτές και φρέσκια σγουρή σαλάτα, κύβους απο τομάτα,ρίγανη τριμμένη, σπασμένη κριθαροκουλούρα και ντρέσινγκ μπαλσάμικο.
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.