Ίσως απο τους πιο γρήγορους μεζέδες της Ελληνικής κουζίνας.
Ο δικός μας πεντανόστιμος γύρος αρωματισμένος με τα μυρωδικά του βουνού.
Οδηγίες για το μαγείρεμα
Τηγανίζουμε σε καυτό αντικολλητικό τηγάνι 7 με 10 λεπτά (μέχρι να ροδοκοκκινήσει).
Μπορούμε επίσης να τον ψήσουμε σε ταψί στρωμμένο με λαδόκολλα σε προθερμασμένο φούρνο στούς 200 με 210 βαθμούς για 20 με 30 λεπτά περίπου προσέχοντας να είναι απλωμένος καλά.
Κατά την διάρκεια του ψησίματος τον ανακατεύουμε μια φορά.
Σερβίρουμε πάνω σε πίτες για καλαμάκι τις οποίες έχουμε κάνει επάλειψη με λίγο ελαιόλαδο και τις έχουμε ψήσει σε τηγάνι.
Μπορούμε επίσης να προσθέσουμε πάνω σε κάθε πίτα με γύρο λίγο πριν σερβίρουμε, δύο κουταλιές της σούπας γιαούρτι σταγγιστό. λίγη τριμμένη κόκκινη γλυκιά πάπρικα και φέτες τομάτας και ψιλοκομμένες φέτες κρεμμυδιού.