Η παράδοση συναντάει την γεύση!!!
Ένα κοντοσούβλι από ολόφρεσκο μαλακό χοιρινό κρέας, μαριναρισμένο με μπύρα, γεμάτο χυμούς και αρώματα
Οδηγίες για το μαγείρεμα :
Το ψήνουμε σε σακούλα ψησίματος η σε λαδόκολλά σε προ θερμασμένο φούρνο στους 180 με 190 βαθμούς για 1,5 με 2 ώρες περίπου.
Μπορούμε τα τελευταία 10 με 15 λεπτά να κόψουμε την σακούλα και να το αφήσουμε ανοικτό εάν θέλουμε να ξεροψηθεί.
Σε περίπτωση που δεν έχουμε σακούλα ψησίματος μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διπλή λαδόκολλα,(να τυλίξουμε το κοντοσούβλι 2 φορές).
Ο τρόπος και οι βαθμοί ψησίματος είναι οι ίδιοι.
Σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές και αγγουροτομάτα με τριμμένη φέτα αρωματισμένη με φρέσκια ρίγανη.