Και ποιός δεν λατρεύει το κοτόπουλο!!!
Παίρνουμε ένα ολόφρεσκο κοτόπουλο, το τυλίγουμε σε ρολό προσθέτουμε κεφαλοτύρι Κρήτης, καπνιστό μπέικον Σπάρτης, και αρωματικά καρυκεύματα.
Απλά γευτείτε το!!!
Οδηγίες για το μαγείρεμα :
Ψήνουμε το ρολό μας σε προ θερμασμένο φούρνο στους 180 με 190 βαθμούς σκεπασμένο με βρεγμένη λαδόκολλα για 1,5 ώρα περίπου.
Για περισσότερη γεύση προσθέτουμε 1 ποτήρι λευκό κρασί προτού το βάλουμε στο φούρνο.
Μπορούμε επίσης να το ψήσουμε με χονδροκομμένες πατάτες καρυκευμένες με αλάτι, πιπέρι, πάπρικα, τριμμένο θυμάρι χυμό απο 1 λεμόνι, και υγρή μουστάρδα.
10 λεπτά πριν το τέλος το ξεσκεπάζουμε για να πάρει ένα ωραίο ροδοκόκκινο χρώμα.
Το αφήνουμε στο μπάγκο της κουζίνας να *ξεκουραστεί* για 10 λεπτά περίπου και το κόβουμε σε φέτες.
Σερβίρουμε με σαλάτα από ψημμένες πράσινες και κόκκινες πιπεριές, ψιλοκομμένο άνηθο, λίγο σκορδάκι( για αυτούς που τολμούν), ξύδι απο κρασί, και παρθένο ελαιόλαδο.