Ετοιμάσαμε και μιά πιό lite εκδοχή του γύρου με κοτόπουλο από φιλέτο στήθος, που όμως δεν υστερεί σε γεύση και άρωμα
Οδηγίες για το μαγείρεμα :
Τηγανίζουμε σε δυνατή φωτιά και σε αντικολλητικό τηγάνι 7 με 10 λεπτά (μέχρι να ροδοκοκκινήσει).
Μπορούμε επίσης να τον ψήσουμε σε ταψί στρωμμένο με λαδόκολλα σε προθερμασμένο φούρνο στούς 200 με 210 βαθμούς για 20 με 30 λεπτά περίπου προσέχωντας να είναι απλωμένος καλά.
Κατά την διάρκεια του ψησίματος τον ανακατεύουμε μια φορά.
Σερβίρουμε πάνω σε πίτες για καλαμάκι τις οποίες έχουμε κάνει επάλειψη με λίγο ελαιόλαδο και τις έχουμε ψήσει σε τηγάνι.
Μπορούμε επίσης να προσθέσουμε πάνω σε κάθε πίτα με γύρο λίγο πριν σερβίρουμε, δύο κουταλιές της σούπας γιαούρτι στραγγιστό ανακατεμμένο με λίγη μαγιονέζα και απαλή μουστάρδα ή κάρυ, φέτες τομάτας και ψιλοκομμένες φέτες κρεμμυδιού.