Από τούς πιο δημοφιλείς μεζέδες των μικρών μας φίλων.
Διαλεγμένα ολόφρεσκα φιλετάκια στήθους κοτόπουλου, παναρισμένα από αρωματική φρυγανιά, δικιάς μας σπιτικής συνταγής, χωρίς καθόλου συντηρητικά.
Οδηγίες για το μαγείρεμα :
Για να απολαύσουμε τα τραγανά σνίτσελ κοτόπουλου το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τα τηγανίσουμε σε τηγάνι με μπόλικο καυτό λάδι και να τα βγάλουμε μόλις πάρουν ένα ωραίο χρυσοκίτρινο χρώμα, προσέχοντας βέβαια να μην τα αφήσουμε παραπάνω και καούν ή στεγνώσουν.
Προσοχή λοιπόν!
Οδηγίες για το σερβίρισμα :
Τα σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές και σώς μουστάρδας, την οποία ετοιμάζουμε ανακατεύοντας μισό φλυτζάνι μαγιονέζα, 3 κουταλιές της σούπας απαλή μουστάρδα.
Εάν θέλουμε να συνοδεύσουμε με σως κέτσαπ, ανακατεύουμε μισό φλυτζάνι μαγιονέζα, προσθέτουμε 4 κουταλιές της σούπας κέτσαπ, λίγο αλάτι και εάν τη θέλουμε λίγο πικάντικη λίγο πιπεράκι μαύρο.