Ετοιμάζουμε καθημερινά σπιτικές τραγανές κοτομπουκίτσες από φρέσκο φιλέτο στήθος κοτόπουλου που θα ξετρελάνουν μικρούς και μεγάλους.
Ελάτε να τις απολαύσουμε.
Οδηγίες για το μαγείρεμα
Τις τηγανίζουμε σε βαθύ σκέυος με μπόλικο καύτο λάδι και τις βγάζουμε μόλις πάρουν ένα ωραίο χρυσοκίτρινο χρώμα,προσέχοντας βέβαια να μην τις αφήσουμε παραπάνω και καούν ή στεγνώσουν.
Τις σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές και σώς μουστάρδας σπιτική, την οποία ετοιμάζουμε πολύ εύκολα εμείς, ανακατεύοντας μισό φλυτζάνι μαγιονέζα 3 κουταλιές της σούπας απαλής μουστάρδας ή εάν θέλουμε σώς κέτσαπ προσθέτουμε 4 κουταλιές της σούπας κέτσαπ,λίγο αλάτι και συνοδεύουμε με χοντροκομμένη σγουρή σαλάτα, και μπόλικο τριμμένο καρότο.